Reviews – ‘We hebben nu de juiste handvatten’

Meer inzicht

‘Toen we merkten dat ons kind na de overstap naar de middelbare school minder goed in zijn vel kwam te zitten, realiseerden we ons dat we wel wat hulp konden gebruiken. Vooral omdat we naar ons idee te weinig feedback kregen vanuit de school zelf. De keuze voor Carla was snel gemaakt, omdat ze al eerder met onze zoon samen had gewerkt op de basisschool. Ze hadden toen een fijne klik en datzelfde geldt voor ons als ouders.

Bij Carla voelen we ons gehoord en gezien. We ervaren de begeleiding als prettig, professioneel, transparant en veilig. We hebben veel aan de praktische tips die Carla ons heeft gegeven. Deze tips geven ons meer inzicht in de ontwikkeling van ons kind en hoe wij die positief kunnen ondersteunen. Maar wat ons het meeste aanspreekt in de begeleiding is dat er ruimte is voor het kind, maar ook vooral dat de hulpbehoefte van ouders niet vergeten wordt. In samenspraak bereik je het meest!’

– Ouders van een zoon (12)


Positieve spiraal verder laten groeien

‘Tijdens eerdere begeleiding kwamen wij tot de conclusie dat samenwerken met Carla voor ons erg productief was. Haar aanpak is zeer prettig, transparant en duidelijk. Dit heeft geresulteerd in het feit dat onze dochter nu een stuk meer zelfverzekerd is en dat ze zichzelf veel beter begrijpt. Maar ook wij als ouders zijnde begrijpen haar nu veel beter. Zowel wij, als onze dochter, hebben nu de juiste handvatten om deze positieve spiraal verder te kunnen laten groeien.’

– Rowhald en Renate van Boven, ouders van dochter (15)

Lees meer

3 stappen bij lastige emoties: Zien, Zijn, Zoek

3 stappen bij lastige emoties: Zien, Zijn, Zoek

Kinderen kunnen overspoeld raken door emoties in situaties die voor hen lastig zijn of die ze niet goed begrijpen of kunnen overzien. Als kinderen zo overweldigd zijn, hebben ze hun ouders nodig om zich veilig te voelen en (weer) grip te krijgen op de situatie.

Lees meer
19 januari: workshop ‘Meer rust & harmonie in het gezin’

19 januari: workshop ‘Meer rust & harmonie in het gezin’

Meer plezier ervaren in ouderschap. Dat is hetgeen dat centraal staat tijdens de workshop die ik op donderdag 19 januari geef. Tijdens de workshop geef ik je een aantal tips die je meteen kan gebruiken om meer plezier en minder worsteling te ervaren in het ouderschap. Kinderen worden snel groot. Dus meld je snel aan! Er is plaats voor 8 ouders. Vol = vol.

Lees meer