Gratis vragenuurtje: elke 1e woensdag van de maand

Loop jij al een tijdje rond met een prangende vraag rondom de opvoeding van jouw kind? Ben jij op zoek naar handvatten of houvast in de opvoeding? Of ben je nieuwsgierig naar wat ik concreet voor je kan betekenen? Dan is mijn gratis vragenuurtje ideaal voor jou!

Waar en wanneer?

Dit vragenuurtje vindt iedere eerste woensdag van de maand telefonisch plaats. Je hebt keuze uit twee verschillende tijdsblokken: van 10.30 tot 11.00 uur of van 11.15 tot 11.45 uur. In dit half uur geef ik antwoord op jouw vragen en probeer ik jou zo goed mogelijk op weg te helpen.

Vragenuurtjes 2022

  • Woensdag 5 oktober
  • Woensdag 2 november
  • Woensdag 7 december

Iets voor jou? Geef dan per e-mail aan welke datum + tijd je wil reserveren. Vol = vol.

Lees meer

Veerkrachtiger en flexibeler met ACT4kids

Veerkrachtiger en flexibeler met ACT4kids

Naast de coaching die ik geef aan ouders, ben ik ook actief bij de Zeeuwse gemeenten als jeugdhulpaanbieder. Hier ben ik gecertificeerd trainer bij ACT4kids en verzorg ik groepstrajecten voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Lees meer
Bewustzijn is de sleutel – blog

Bewustzijn is de sleutel – blog

Als jong meisje wist ik al wat ik wilde: kinderen helpen bij wie het opgroeien en ontwikkelen niet vanzelf gaat. Vanuit deze passie begon ik op 18-jarige leeftijd aan de studie Orthopedagogiek. Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring en run ik sinds 2017 mijn...

Lees meer
16 en 17 september: BoerenErf-fair in Hoek. Kom langs!

16 en 17 september: BoerenErf-fair in Hoek. Kom langs!

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 wordt voor de 4e keer een BoerenErf-fair georganiseerd in Hoek. Twee dagen lang kunt u de fair komen bezoeken en genieten van alles wat er te zien en te kopen is.  De opbrengst van deze fair is dit keer voor onze...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Fides nieuwsbrief en ontvang, inspiratie, blogs en tips, direct in je mailbox.

6 + 11 =

Inschrijven nieuwsbrief