Gratis vragenuurtje: elke 1e woensdag van de maand

Loop jij al een tijdje rond met een prangende vraag rondom de opvoeding van jouw kind? Ben jij op zoek naar handvatten of houvast in de opvoeding? Of ben je nieuwsgierig naar wat ik concreet voor je kan betekenen? Dan is mijn gratis vragenuurtje ideaal voor jou!

Waar en wanneer?

Dit vragenuurtje vindt iedere eerste woensdag van de maand telefonisch plaats. Je hebt keuze uit twee verschillende tijdsblokken: van 10.30 tot 11.00 uur of van 11.15 tot 11.45 uur. In dit half uur geef ik antwoord op jouw vragen en probeer ik jou zo goed mogelijk op weg te helpen.

Vragenuurtjes 2022

  • Woensdag 5 oktober
  • Woensdag 2 november
  • Woensdag 7 december

Iets voor jou? Geef dan per e-mail aan welke datum + tijd je wil reserveren. Vol = vol.

Lees meer

3 stappen bij lastige emoties: Zien, Zijn, Zoek

3 stappen bij lastige emoties: Zien, Zijn, Zoek

Kinderen kunnen overspoeld raken door emoties in situaties die voor hen lastig zijn of die ze niet goed begrijpen of kunnen overzien. Als kinderen zo overweldigd zijn, hebben ze hun ouders nodig om zich veilig te voelen en (weer) grip te krijgen op de situatie.

Lees meer
Reviews – ‘Een gevoel van geen schaamte hoeven hebben’

Reviews – ‘Een gevoel van geen schaamte hoeven hebben’

Meer richting in het volgen van de juiste weg ‘Op het moment dat onze dochter dagelijks last kreeg van haar nachtangsten en we niet meer wisten hoe we haar konden helpen ontprikkelen, wist ik dat we op zoek moesten naar hulp. Vooral met het oog op de toekomst wilden...

Lees meer
19 januari: workshop ‘Meer rust & harmonie in het gezin’

19 januari: workshop ‘Meer rust & harmonie in het gezin’

Meer plezier ervaren in ouderschap. Dat is hetgeen dat centraal staat tijdens de workshop die ik op donderdag 19 januari geef. Tijdens de workshop geef ik je een aantal tips die je meteen kan gebruiken om meer plezier en minder worsteling te ervaren in het ouderschap. Kinderen worden snel groot. Dus meld je snel aan! Er is plaats voor 8 ouders. Vol = vol.

Lees meer