Inspiratie & Nieuws2020-12-01T11:13:46+00:00

Inspiratie & Nieuws

Ruimte om te voelen

Vanwege covid-19 veranderde van de een op de andere dag mijn takenpakket. Door sluiting van de basisscholen waren er geen consultatiegesprekken en begeleidingstrajecten van leerkrachten meer op scholen. Mijn overige werkzaamheden zoals dyslexiebehandeling en begeleidingstrajecten met kinderen en ouders gingen deels online verder. Daardoor kwam er ruimte in mijn agenda en in mijn hoofd. En ook in mijn lijf en mijn hart, om te voelen. Te voelen waar

28/11/2020|Nieuws|

Recensies

Na een periode waarin onze zoon een muur om zich heen optrok en met tegenzin naar school ging heeft de training zelfvertrouwen bij Carla er voor gezorgd dat we nu weer een vrolijke, enthousiaste en ondernemende jongen in huis hebben.

De training werd volledig afgestemd op de persoonlijkheid en interesses van onze zoon. Geen kant en klaar pakket dus maar echt maatwerk met dit geweldige resultaat als gevolg.

~ Anne-Marie en Martin de Kok, ouders Lars

Onze zoon heeft bij Carla begeleiding gehad voor faalangst. Met prima resultaat!

Onze zoon ging altijd met plezier naar Carla voor de begeleiding en voelde zich erg op zijn gemak.  Carla is altijd positief en probeert op speelse wijze problemen te achterhalen en ze op te lossen, in samenspraak met ouders en leerkracht.

~ moeder van Carsten

Onze zoon is in 2019 gestart met de dyslexiebehandeling. Elke week kwam Carla naar school om met hem te lezen en spelling te oefenen. Steeds werd een nieuwe spellingsregel uitgelegd en konden wij thuis met hem aan de slag om deze regel verder in te oefenen.  Tijdens de behandeling was er steeds veel aandacht voor zijn sociaal emotionele ontwikkeling, hoe kan hij zijn dyslexie beter accepteren en wat zijn voor hem fijne manieren om met het leren aan de slag te gaan. Timo is hierin enorm gegroeid, naast het feit dat hij ook een grote groei doorgemaakt heeft qua lezen.

Aan het eind van de behandeling pakt hij zelf een boek en gaat voor zijn plezier lezen. Wat wij als ouders erg fijn vonden, was dat er steeds goed contact was over wat wij konden doen, hoe we onze zoon konden ondersteunen, wat wij hem extra konden bieden, wat er van ons verwacht werd. Bij het afsluiten van de behandeling kregen we een uitgebreid advies over hoe nu verder en wat kunnen we in de toekomst nog doen. Wij ervaarden een echte samenwerking tussen Carla, zoon,  school en ons als ouders, waarbij steeds ieders kracht werd ingezet om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

~ Wendy, moeder

Go to Top